Projekt vytvoření turistických produktů "Víno a gastronomie" pro oblast Pálavy a Lednickovaltického areálu

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Projekt vytvoření turistických produktů "Víno a gastronomie" pro oblast Pálavy a Lednickovaltického areálu

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Projekt vytvoření turistických produktů "Víno a gastronomie" pro oblast Pálavy a Lednickovaltického areálu
Autor: Bořecká, Lucie
Vedoucí: Vaculčíková, Zuzana
Abstrakt: Cílem této práce je vytvoření nových produktů v oblasti vinařská turistika a gastronomie v turistické oblasti Lednicko-valtický areál a Pálava. Programy na tuto tématiku nebyly ještě v oblasti realizovány. V rámci řešení byla použita analýza předpokladů cestovního ruchu ve sledované oblasti, dotazníkové šetření pro zjištění zájmu návštěvníků o nové produkty a zjištění zájmu poskytovatelů služeb o participaci v balíčcích. Také byl proveden řízený rozhovor s jednatelem destinačního managementu oblasti. V neposlední řadě byla provedena analýza konkurenčních produktů. V práci použita SWOT analýza, metoda CPM a metoda RIPRAN. Navržené řešení obsahuje komplexní balíčky služeb, zaměřené na vinařskou turistiku a gastronomii. Přínosem této práce je vytvoření balíčků služeb s celkovým harmonogramem a kalkulací, které budou sloužit k propagaci destinace.
URI: http://hdl.handle.net/10563/46418
Datum: 2021-01-15
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav podnikové ekonomiky
Studijní obor: Podnikání ve službách cestovního ruchu
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: D 58118


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
bořecká_2021_dp.pdf 2.082Mb PDF Zobrazit/otevřít None
bořecká_2021_op.pdf 109.7Kb PDF Zobrazit/otevřít None
bořecká_2021_vp.docx 25.65Kb Neznámý Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet