Sledování průběhu technologických změn u trvanlivých masných výrobků

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Sledování průběhu technologických změn u trvanlivých masných výrobků

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Sledování průběhu technologických změn u trvanlivých masných výrobků
Autor: Vašíčková, Milada
Vedoucí: Polášek, Zdeněk
Abstrakt: Diplomová práce je zaměřena na fermentované masné výrobky, zejména na změny jejich vlastností podmíněné složením a podmínkami zrání. Teoretická část byla věnována technologii výroby fermentovaných masných výrobků a surovině skladbě. V praktické části byly vyrobeny modelové vzorky trvanlivých fermentovaných salámů a prováděny analýzy fyzikálně-chemických parametrů. Mezi pozorované parametry patří úbytek hmotnosti, změna obsahu tuku, hodnoty pH, obsah sušiny, soli, amoniaku, thiobarbiturové číslo a hodnota aktivity vody.
URI: http://hdl.handle.net/10563/47355
Datum: 2020-12-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 59700


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
vašíčková_2021_dp.pdf 3.141Mb PDF Zobrazit/otevřít None
vašíčková_2021_op.pdf 240.8Kb PDF Zobrazit/otevřít None
vašíčková_2021_vp.pdf 720.6Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet