Moderní trendy v technologii výroby piva

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Moderní trendy v technologii výroby piva

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Moderní trendy v technologii výroby piva
Autor: Daňková, Iveta
Vedoucí: Salek, Richardos Nikolaos
Abstrakt: Tato bakalářská práce pojednává o moderních trendech ve výrobě piva. Cílem bylo vytvořit literární rešerši aplikace možných netradičních mikroorganismů, popsat výrobu bezlepkového piva pro jedince trpící celiakií a výrobu nealkoholických a nízkoalkoholických piv pomocí biologických a fyzikálních metod. Dále byla práce zaměřena na popsání nově objevených látek k čiření piva a možné zpracování odpadních surovin nejen pro zemědělské účely.
URI: http://hdl.handle.net/10563/47527
Datum: 2020-02-17
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 53184


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
daňková_2020_dp.pdf 1.448Mb PDF Zobrazit/otevřít None
daňková_2020_op.pdf 825.1Kb PDF Zobrazit/otevřít None
daňková_2020_vp.pdf 820.5Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet