Chitosan a jeho využití v potravinových doplňcích

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Chitosan a jeho využití v potravinových doplňcích

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Chitosan a jeho využití v potravinových doplňcích
Autor: Weiserová, Eva
Vedoucí: Halabalová, Věra
Abstrakt: Chitosan je významný derivát chitinu, který patří mezi strukturní polysacharidy. Díky svým vlastnostem má široké spektrum uplatnění v potravinářském průmyslu. Jednou z těchto vlastností je i schopnost vázat v lidském těle tuky, proto je velmi často používán jako slož-ka potravinových doplňků určených k hubnutí.
URI: http://hdl.handle.net/10563/4755
Datum: 2007-06-04
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 5443


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
weiserová_2007_bp.pdf 685.8Kb PDF Zobrazit/otevřít
weiserová_2007_vp.doc 34.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
weiserová_2007_op.doc 36Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet