Technologie výroby Čedaru a biochemické procesy v průběhu jeho výroby

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Technologie výroby Čedaru a biochemické procesy v průběhu jeho výroby

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Technologie výroby Čedaru a biochemické procesy v průběhu jeho výroby
Autor: Orságová, Renata
Vedoucí: Hrabě, Jan
Abstrakt: Práce je zaměřena na technologii výroby Čedaru a biochemické procesy v průběhu jeho zrání. Jsou zde uvedeny poznatky z odborných článků a knih pro technologické procesy jeho výroby. Cílem práce je srovnání Čedaru s jinými tvrdými sýry, popis biochemie zrání a jakosti Čedaru z pohledu senzorického, chemického složení
URI: http://hdl.handle.net/10563/4777
Datum: 2007-06-04
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 5419


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
orságová_2007_bp.pdf 60.80Kb PDF Zobrazit/otevřít
orságová_2007_vp.doc 49Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
orságová_2007_op.doc 31.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet