Projekt zvýšení kvality poskytovaných služeb restaurace Dobré Hnízdo

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Projekt zvýšení kvality poskytovaných služeb restaurace Dobré Hnízdo

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Projekt zvýšení kvality poskytovaných služeb restaurace Dobré Hnízdo
Autor: Šilerová, Barbora
Vedoucí: Kozák, Vratislav
Abstrakt: Diplomová práce se zabývá problematikou kvality poskytovaných služeb restaurace Dobré Hnízdo. Cílem práce je analyzovat úroveň stávajících služeb restauračního zařízení a následně navrhnout projekt, který eliminuje jeho zjištěné nedostatky. Diplomová práce je rozčleněna na část teoretickou a praktickou. Teoretická část je věnována literární rešerši vztahující se k marketingu služeb, gastronomii, restauračnímu stravování, vybraným marketingovým situačním analýzám a marketingovému výzkumu. Obsahem praktické části je charakteristika restaurace Dobré Hnízdo a následná analýza stávající nabídky služeb prostřednictvím vybraných marketingových analýz a dotazníkového šetření. Na základě provedených analýz a výsledků dotazníkového šetření je v závěru zpracován projekt vedoucí ke zvýšení kvality poskytovaných služeb daného restauračního zařízení. Navržený projekt je podroben časové, nákladové a rizikové analýze.
URI: http://hdl.handle.net/10563/48468
Datum: 2020-01-06
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav managementu a marketingu
Studijní obor: Management a marketing, specializace Design management
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 55118


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
šilerová_2020_dp.pdf 4.997Mb PDF Zobrazit/otevřít None
šilerová_2020_op.docx 32.41Kb Neznámý Zobrazit/otevřít None
šilerová_2020_vp.docx 33.06Kb Neznámý Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet