Využití netradičních olejů při výrobě potravin

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Využití netradičních olejů při výrobě potravin

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Využití netradičních olejů při výrobě potravin
Autor: Kalová, Jana
Vedoucí: Burešová, Iva
Abstrakt: Cílem této diplomové práce bylo vypracovat literární rešerši o rostlinných olejích se zaměřením na porovnání tradičních a netradičních rostlinných olejů, jejich složení, vlastností a aplikaci v potravinářském průmyslu. Cílem praktické části této práce bylo vyrobit želé s přídavkem olejů a zkoumat jeho texturu a obsah sušiny. Vyrobené želé se lišilo v tvrdosti a soudržnosti, ostatní texturní vlastnosti byly velmi podobné.
URI: http://hdl.handle.net/10563/48976
Datum: 2020-02-17
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 55815


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
kalová_2020_dp.pdf 1.393Mb PDF Zobrazit/otevřít None
kalová_2020_op.pdf 853.0Kb PDF Zobrazit/otevřít None
kalová_2020_vp.pdf 726.1Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet