Nové trendy vývoje geneticky modifikovaných potravin a surovin

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Nové trendy vývoje geneticky modifikovaných potravin a surovin

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Nové trendy vývoje geneticky modifikovaných potravin a surovin
Autor: Šimáková, Kristýna
Vedoucí: Buňková, Leona
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá novými trendy ve vývoji geneticky modifikovaných potravin a surovin. Jsou zde v hlavní řadě popsány systémy genetické editace s konkrétními příklady nových geneticky modifikovaných potravin. Také jsou v práci charakterizovány geneticky modifikované organismy a jejich přípava a v neposlední řadě jsou zde vymezeny legislativní předpisy související s touto problematikou.
URI: http://hdl.handle.net/10563/49124
Datum: 2020-02-17
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 56236


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
šimáková_2020_dp.pdf 1.195Mb PDF Zobrazit/otevřít None
šimáková_2020_op.pdf 850.1Kb PDF Zobrazit/otevřít None
šimáková_2020_vp.pdf 833.2Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet