Fermentované syrovátkové nápoje

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Fermentované syrovátkové nápoje

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Fermentované syrovátkové nápoje
Autor: Žák, Michal
Vedoucí: Míšková, Zuzana
Abstrakt: Práce byla zaměřena na charakteristiku syrovátkových nápojů, jejich rozdělení a technologii výroby. Další část práce byla věnována mikrobiálním kulturám nejvíce využívaným při výrobě fermentovaných syrovátkových nápojů. Cílem této práce bylo určit, zda je jako médium lepší koncentrovaná či ředěná syrovátka a která z aplikovaných kultivačních teplot je nejvhodnější pro výrobu fermentovaných syrovátkových nápojů pomocí jogurtové kultury.
URI: http://hdl.handle.net/10563/49182
Datum: 2020-02-17
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 56347


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
žák_2020_dp.pdf 1.962Mb PDF Zobrazit/otevřít None
žák_2020_op.pdf 837.9Kb PDF Zobrazit/otevřít None
žák_2020_vp.pdf 834.7Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet