Antibiotická rezistence u enterobakterií izolovaných z potravin

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Antibiotická rezistence u enterobakterií izolovaných z potravin

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Antibiotická rezistence u enterobakterií izolovaných z potravin
Autor: Zaymlová, Kateřina
Vedoucí: Janalíková, Magda
Abstrakt: Cílem této diplomové práce bylo izolovat bakterie čeledi Enterobacteriaceae ze vzorků chlazeného kuřecího masa získaných z různých řeznictví Zlínského kraje, provést jejich identifikaci a stanovit u nich výskyt antibiotické rezistence k celkem 20 antibiotikům diskovou difúzní metodou.
URI: http://hdl.handle.net/10563/50465
Datum: 2021-12-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: -


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
zaymlová_2022_dp.pdf 1.437Mb PDF Zobrazit/otevřít None
zaymlová_2022_op.pdf 832.3Kb PDF Zobrazit/otevřít None
zaymlová_2022_vp.pdf 720.2Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet