Atypické pivní a sladové nápoje

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Atypické pivní a sladové nápoje

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Atypické pivní a sladové nápoje
Autor: Rüll, Tomáš
Vedoucí: Salek, Richardos Nikolaos
Abstrakt: Diplomová práce se zabývá potenciálem Tibi, při výrobě nápojů na bázi piva, jako alternativou za pivovarské kvasinky na čtyřech prototypech vyrobených odlišnou technologií mutování. Konkrétně se jednalo o fermentované sladové nápoje, které byly vyrobeny technologií infuzní a dekokční a atypické pivní nápoje vyrobené na základě infuzní a dekokční technologie výroby rmutu. Prototypy těchto nápojů byly podrobeny fyzikálně-chemické analýze, reologické analýze, posouzení koncentrace biogenních aminů a také senzorické analýze.
URI: http://hdl.handle.net/10563/51368
Datum: 2021-12-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: -


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
rüll_2022_dp.pdf 5.190Mb PDF Zobrazit/otevřít None
rüll_2022_op.pdf 734.8Kb PDF Zobrazit/otevřít None
rüll_2022_vp.pdf 713.9Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet