Návrh systému řízení rizik v potravinářském podniku

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Návrh systému řízení rizik v potravinářském podniku

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Návrh systému řízení rizik v potravinářském podniku
Autor: Kordulová, Veronika
Vedoucí: Heinzová, Romana
Abstrakt: Cílem této diplomové práce je vypracování metodické příručky se soupisem rizik pro potravinářský podnik Elies Food s.r.o. Teoretická část se zaměřuje na vysvětlení základních pojmů, které s řešenou problematikou souvisí, jako je riziko, obecný postup řízení rizik, klasifikace rizik a završuje ji kapitola s úvodem do problematiky řízení rizik v potravinářství. V praktické části je provedena prezentace podniku Elies Food s.r.o. Dále je provedena analýza jeho současného stavu řízení rizik. Výsledky z této analýzy budou použity k vypracování metodické příručky a bude navrženo doporučení vedoucí ke zlepšení kvality řízení rizik v podniku.
URI: http://hdl.handle.net/10563/52035
Datum: 2021-12-01
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav krizového řízení
Studijní obor: Rizikové inženýrství


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
kordulová_2022_dp.pdf 4.719Mb PDF Zobrazit/otevřít None
kordulová_2022_op.pdf 332.3Kb PDF Zobrazit/otevřít None
kordulová_2022_vp.pdf 234.4Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet