Kvalitativní vlastnosti kuřecí šunky

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Kvalitativní vlastnosti kuřecí šunky

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Kvalitativní vlastnosti kuřecí šunky
Autor: Dostál, Tomáš
Vedoucí: Šenkýřová, Jana
Abstrakt: Tato práce se zabývá vlivem přídavku různých druhů hydrokoloidů na kvalitativní vlastnosti kuřecích šunek, zkoumán je i vliv fosfátu. Praktická část se věnuje výrobě dvou sad modelových vzorků kuřecích šunek s použitím různých druhů hydrokoloidů, přičemž u jedné sady byl použit fosfát, u druhé zcela eliminován. U vzorků byly provedeny analýzy: pH, hmotnostních ztrát během tepelného ošetření, reologických a texturních vlastností.
URI: http://hdl.handle.net/10563/53640
Datum: 2022-12-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: -


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
dostál_2023_dp.pdf 2.252Mb PDF Zobrazit/otevřít None
dostál_2023_op.pdf 729.2Kb PDF Zobrazit/otevřít None
dostál_2023_vp.pdf 726.4Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet