Antimikrobiální účinek kyseliny olejové na vybrané kmeny bakterií

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Antimikrobiální účinek kyseliny olejové na vybrané kmeny bakterií

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Antimikrobiální účinek kyseliny olejové na vybrané kmeny bakterií
Autor: Danišová, Petra
Vedoucí: Kramářová, Daniela
Abstrakt: Na základě vědeckých studií bylo potvrzeno, že mastné kyseliny vykazují značné antimikrobiální účinky. Cílem bakalářské práce bylo testovat antibakteriální účinek kyseliny olejové. Tato mastná kyselina se vyskytuje v mléce kokosových ořechů, slunečnicovém, sezamovém a olivovém oleji. Její antibakteriální účinek byl testován na Escherichia coli, Pseudomonas fluorescens, Staphylococcus aureus a Salmonella Typhimurium
URI: http://hdl.handle.net/10563/5368
Datum: 2008-06-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 5381


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
danišová_2008_bp.pdf 791.4Kb PDF Zobrazit/otevřít
danišová_2008_vp.doc 38.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
danišová_2008_op.doc 47.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet