Analýza konkurenceschopnosti cateringových služeb ve vybraném regionu

DSpace Repository

Language: English čeština 

Analýza konkurenceschopnosti cateringových služeb ve vybraném regionu

Show full item record

No preview available
Title: Analýza konkurenceschopnosti cateringových služeb ve vybraném regionu
Author: Krčmářová, Natálie
Advisor: Vaculčíková, Zuzana
Abstract: Tato bakalářská práce zkoumá konkurenceschopnost cateringových služeb ve vybraném regionu. V teoretické části jsou definovány pojmy cestovní ruch, služby cestovního ruchu a cateringové služby, jejich typologie a vlastnosti. Využitím analytických metod Porter model pěti sil, osobní dotazování a SWOT analýzy byla v praktické části zjišťována úroveň konkurenceschopnosti zvoleného podniku služeb v dané oblasti podnikání. Na základě výsledků analytických metod lze v závěru bakalářské práce vyvodit konkrétní doporučení pro zvýšení konkurenceschopnosti analyzovaného podniku v oblasti služeb cestovního ruchu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/54093
Date: 2023-02-10
Availability: Bez omezení
Department: Ústav podnikové ekonomiky
Discipline: Ekonomika a management podniku


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
krčmářová_2023_dp.pdf 1.720Mb PDF View/Open None
krčmářová_2023_op.docx 47.53Kb Unknown View/Open None
krčmářová_2023_vp.docx 51.22Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account