Racionalizace výrobních procesů a eliminace plýtvání ve společnosti Svoboda a Březík - pečivo s.r.o.

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Racionalizace výrobních procesů a eliminace plýtvání ve společnosti Svoboda a Březík - pečivo s.r.o.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Racionalizace výrobních procesů a eliminace plýtvání ve společnosti Svoboda a Březík - pečivo s.r.o.
Autor: Svoboda, Jan
Vedoucí: Macurová, Lucie
Abstrakt: Tématem diplomové práce je Racionalizace výrobních procesů a eliminace plýtvání ve společnosti Svoboda a Březík - pečivo s.r.o. Teoretická část diplomové práce se zabývá seznámením se s termíny, jako je průmyslové inženýrství, výrobní proces, štíhlý podnik, plýtvání a metodiky pro jeho identifikaci a odstranění. Praktická část práce obsahuje představení analytického pohledu na současný stav výrobního procesu a pomocí návrhů usiluje o racionalizaci procesů a odstranění plýtvání. Hlavním cílem této práce je dosažení 50% zkrácení vzdálenosti přepravy polotovarů pomocí navržených opatření. Dílčím cílem práce je snížení zmetkovitosti o 30 %. Zmíněné cíle se nejen podařilo splnit, ale i překonat.
URI: http://hdl.handle.net/10563/56612
Datum: 2024-02-05
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů
Studijní obor: Průmyslové inženýrství


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
svoboda_2024_dp.pdf 5.455Mb PDF Zobrazit/otevřít None
svoboda_2024_op.docx 47.63Kb Neznámý Zobrazit/otevřít None
svoboda_2024_vp.docx 49.99Kb Neznámý Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet