Výskyt a stanovení biogenních aminů ve vybraných potravinách

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Výskyt a stanovení biogenních aminů ve vybraných potravinách

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Výskyt a stanovení biogenních aminů ve vybraných potravinách
Autor: Miklíková, Hana
Vedoucí: Buňka, František
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá výskytem a stanovením biogenních aminů ve vybraných potravinách. V práci je popsána charakteristika biogenních aminů, jejich výskyt v potravinách, metody stanovení těchto aminů a navržení nejvhodnější metody jejich stanovení realizovatelné na Ústavu potravinářského inženýrství Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně. Práce rovněž popisuje strukturu, vznik, význam a toxikologický účinek biogenních aminů na lidský organismus.
URI: http://hdl.handle.net/10563/5985
Datum: 2008-06-02
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 8003


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
miklíková_2008_bp.pdfZablokované 670.9Kb PDF
miklíková_2008_vp.doc 31.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
miklíková_2008_op.doc 38Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet