Pekárenské vlastnosti pšeničné a žitné mouky

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Pekárenské vlastnosti pšeničné a žitné mouky

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Pekárenské vlastnosti pšeničné a žitné mouky
Autor: Juříková, Kateřina
Vedoucí: Hrabě, Jan
Abstrakt: Tato práce sleduje rozdílné vlastnosti pšeničné a žitné mouky. V úvodu je popsáno složení obilného zrna a jednotlivé obiloviny (pšenice, žito, žitovec). Je zaměřena na rozdíly v chemickém složení, na rozdílném chování jednotlivých složek mouk během přípravy těsta. Dále popisuje jakost mouky a některé vlivy, které ovlivňují jakost mouky, změny ve vlastnostech mouky během zrání, rozdílné způsoby mletí pšenice a žita, rozdílné způsoby kypření těsta.
URI: http://hdl.handle.net/10563/6002
Datum: 2008-06-02
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 7701


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
juříková_2008_bp.pdfZablokované 1.159Mb PDF
juříková_2008_vp.doc 45Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
juříková_2008_op.doc 36Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet