Hmotnostní odchylky při tepelné úpravě masa

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Hmotnostní odchylky při tepelné úpravě masa

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Hmotnostní odchylky při tepelné úpravě masa
Autor: Hlásná, Milena
Vedoucí: Hrabě, Jan
Abstrakt: Svou práci jsem zpracovala na téma: Hmotnostní odchylky při tepelné úpravě masa. Vypsala jsem základní chemické složení masa a druhy tepelných úprav a jejich vliv na hmotnostní ztráty. Mimo tohoto faktoru je rovněž důležitý druh tepelně opracovaného masa, jakost masa a řada dalších faktorů. Praktickou část jsem věnovala úpravám masa - tumblováním pro lepší údržnost vody. Rozdíl hmotnostních odchylek při úpravě smažením ve fritéze nebo pečením v konvektomatu a konečnou úpravou masa za použití panád.
URI: http://hdl.handle.net/10563/6268
Datum: 2008-06-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 8073


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
hlásná_2008_bp.pdf 561.7Kb PDF Zobrazit/otevřít
hlásná_2008_vp.doc 47.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
hlásná_2008_op.doc 37.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet