Technologie a suroviny pro výrobu zmrzliny neprůmyslovým způsobem

DSpace Repository

Language: English čeština 

Technologie a suroviny pro výrobu zmrzliny neprůmyslovým způsobem

Show simple item record

dc.contributor.advisor Hrabě, Jan
dc.contributor.author Pouzová, Anna
dc.date.accessioned 2010-07-16T19:25:14Z
dc.date.available 2010-07-16T19:25:14Z
dc.date.issued 2008-06-02
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/6387
dc.description.abstract Cílem této práce je bližší seznámení s neprůmyslovou výrobou zmrzlin a jejich specifik, jimiž se odlišuje od výroby průmyslové. Je určena především pro vytvoření představy o parametrech, dle kterých se zmrzliny člení a základních složkách, které tvoří charakteristickou strukturu výrobku. Následuje výčet používaných surovin a popis jednotlivých fázích výroby až po konečnou cestu ke spotřebiteli. cs
dc.format 46 s. cs
dc.format.extent 8297197 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Kategorizace cs
dc.subject vlastnosti cs
dc.subject složení cs
dc.subject Suroviny cs
dc.subject Technologické zpracování cs
dc.subject Distribuce cs
dc.subject categorization en
dc.subject characteristics en
dc.subject structure en
dc.subject base materials en
dc.subject technologic process en
dc.subject distribution en
dc.title Technologie a suroviny pro výrobu zmrzliny neprůmyslovým způsobem cs
dc.title.alternative Technologie and raw materials for production ice cream no-manufacturing way en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Růžičková, Jana
dc.date.accepted 2008-06-10
dc.description.abstract-translated The objective of this paper is to get acquaint with non-industrial ice-cream production and their specifications that differ from industrial production. This is to create ideas about the parameters that help to categorize ice-cream and their base ingredients which create the characteristic product structure It follows with the list of used base materials, description for individual steps and final export to the consumer. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 7926
dc.date.assigned 2007-11-16
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
pouzová_2008_bp.pdf 7.912Mb PDF View/Open
pouzová_2008_vp.doc 44Kb Microsoft Word View/Open
pouzová_2008_op.doc 46Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account