Výběr lokality pro barové (restaurační) zařízení s ohledem na ekonomické požadavky dané lokality

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Výběr lokality pro barové (restaurační) zařízení s ohledem na ekonomické požadavky dané lokality

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Výběr lokality pro barové (restaurační) zařízení s ohledem na ekonomické požadavky dané lokality
Autor: Malina, Jiří
Vedoucí: Ostravská, Lenka
Abstrakt: Bakalářská práce kategorizuje barová a restaurační zařízení, popisuje netradiční lokality a prostředí. Klade důraz na nové trendy, snaží se vystihnout nejlákavější místa z hlediska cestovního ruchu a zároveň uvádí možné zlepšení a inovaci v odvětví propagace. Příkla-dem na určité lokalitě, znázorňuje možnou kombinaci rozrůstajícího se regionu a šetrný zásah do životního prostředí.
URI: http://hdl.handle.net/10563/6513
Datum: 2008-06-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 7921


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
malina_2008_bp.pdf 842.4Kb PDF Zobrazit/otevřít
malina_2008_vp.doc 34Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
malina_2008_op.doc 35Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet