Toxické látky v potravinách rostlinného původu

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Toxické látky v potravinách rostlinného původu

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Toxické látky v potravinách rostlinného původu
Autor: Ševčíková, Petra
Vedoucí: Janiš, Rahula
Abstrakt: Tato práce se zabývá toxickými látkami v potravinách rostlinného původu. Toto téma je v dnešní době velmi aktuální. Spousta vědců a odborníků se věnuje výzkumu působení těchto látek na lidský organismus a životní prostředí. Práce se zaměřuje na nejnebezpeč-nější skupinu, kterou jsou pesticidy. Zabývá se jejich charakteristikou, chemickou struktu-rou a toxicitou.
URI: http://hdl.handle.net/10563/6529
Datum: 2008-06-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 7760


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
ševčíková_2008_bp.pdf 884.3Kb PDF Zobrazit/otevřít
ševčíková_2008_vp.doc 26.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
ševčíková_2008_op.doc 45.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet