Příprava a vlastnosti směsí k výrobě mražených krémů

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Příprava a vlastnosti směsí k výrobě mražených krémů

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Příprava a vlastnosti směsí k výrobě mražených krémů
Autor: Vostarková, Michaela
Vedoucí: Hrabě, Jan
Abstrakt: Tato bakalářská práce je zaměřena na technologii výroby mražených krémů. Mým cílem bylo zpracovat literární rešerši o mražených krémech a surovinách, které jsou při výrobě použity. Klíčovou částí práce je výběr surovin používaných při výrobě mražených krémů a následky nesprávně zvolených surovin, projevující se na kvalitě konečného produktu. V dalších ka-pitolách je nastíněn obecný postup výroby a základní technická zařízení.
URI: http://hdl.handle.net/10563/6830
Datum: 2008-06-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 5442


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
vostarková_2008_bp.pdf 2.806Mb PDF Zobrazit/otevřít
vostarková_2008_vp.doc 44.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
vostarková_2008_op.doc 46.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet