Stravování ve vězěňství, zhodnocení úrovně stravování vězňů v ČR

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Stravování ve vězěňství, zhodnocení úrovně stravování vězňů v ČR

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stravování ve vězěňství, zhodnocení úrovně stravování vězňů v ČR
Autor: Švehla, Stanislav
Vedoucí: Velichová, Helena
Abstrakt: Cílem bakalářské práce bylo získat přehled o stavu a úrovni stravování vězňů ve stravovacích zařízeních VS ČR. Práce se zabývá především stavem stravovacích provozů, vývojem koncepcí provozování stravovacích provozů a využívání stravovacích programů při řízení chodu těchto zařízení ve VS ČR. Dále je věnována pozornost kategoriím strávníků ve VS ČR, příslušným finančním stravovacím limitům, doporučeným výživovým dávkám a jejich plnění v porovnání s daným finančním limitem. Důkladně byla propracována koncepce využití systému zchlazené stravy pro strávníky ve Vězeňské službě ČR.
URI: http://hdl.handle.net/10563/6971
Datum: 2008-06-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 8028


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
švehla_2008_bp.pdf 1018.Kb PDF Zobrazit/otevřít
švehla_2008_vp.doc 37Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
švehla_2008_op.doc 48.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet