Koncepce preventivní a terénní práce v oblasti sociálně patologických jevů ve Valašském Meziříčí (se zaměřením na mládež od 14 - 26 let)

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Koncepce preventivní a terénní práce v oblasti sociálně patologických jevů ve Valašském Meziříčí (se zaměřením na mládež od 14 - 26 let)

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Koncepce preventivní a terénní práce v oblasti sociálně patologických jevů ve Valašském Meziříčí (se zaměřením na mládež od 14 - 26 let)
Autor: Ševčíková, Monika
Vedoucí: Kašpárková, Svatava
Abstrakt: Tato práce obsahuje základní informace z oblasti sociálně patologických jevů z pohledu školní poradenské činnosti. Poskytuje informace o sociálně patologických jevech, přístupy a východiska pro tvorbu Minimálních preventivních programů škol v kontextu konkrétního regionu. V první, teoretické části jsou stanovena základní východiska, instituce a organiza-ce, které významně přispívají a zasahují do oblasti primární, sekundární i terciální preven-ce ve Valašském Meziříčí. Součástí teoretické části práce je také doporučený postup pro zpracování Minimálního preventivního programu. Praktickou část této práce tvoří SWOT analýza oblasti pro osoby ohrožené závislostí na návykových látkách a dotazníkový prů-zkum. Na základě výsledků byl vytvořen návrh dalších aktivit preventivní a terénní práce v oblasti prevence sociálně patologických jevů ve Valašském Meziříčí.
URI: http://hdl.handle.net/10563/7253
Datum: 2008-05-30
Dostupnost: Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 30.05.2015
Ústav: Ústav pedagogických věd
Studijní obor: Učitelství odborných předmětů pro SŠ
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 7818


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
ševčíková_2008_bp.pdfZablokované 348.2Kb PDF Zobrazit/otevřít
ševčíková_2008_vp.doc 53Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
ševčíková_2008_op.doc 53Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet