Výroba francoutzských sýrů podle oblastních zvyklostí

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Výroba francoutzských sýrů podle oblastních zvyklostí

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Výroba francoutzských sýrů podle oblastních zvyklostí
Autor: Bártová, Helena
Vedoucí: Mrázek, Josef
Abstrakt: V mé bakalářské práci se zabývám otázkou výroby francouzských sýrů podle oblastních zvyklostí. Práce obsahuje pouze teoretickou část, ve které zachycuji historii výroby sýrů, technologickou výrobu, ale hlavně v kapitole charakteristika francouzského sýrařství se podrobněji zmiňuji o obecném rozdělení francouzských sýrů a pak o konkrétních nejznámějších druzích francouzských sýrů. Sýry jsou nezbytnou součástí kuchyní celého světa, zvláště pak té francouzské. V práci popisuji, jakým způsobem se do ní sýry začleňují.
URI: http://hdl.handle.net/10563/7306
Datum: 2008-06-02
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: E 5224


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
bártová_2008_bp.pdfZablokované 1.244Mb PDF
bártová_2008_vp.doc 38.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
bártová_2008_op.doc 40.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet