Druhy,složení,stravitelnost a výživná hodnota hub.

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Druhy,složení,stravitelnost a výživná hodnota hub.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Druhy,složení,stravitelnost a výživná hodnota hub.
Autor: Pivoňka, Roman
Vedoucí: Rop, Otakar
Abstrakt: Cílem práce bylo charakterizovat vyšší houby, především se zaměřit na vyšší houby volně rostoucí a seznámit širší veřejnost s problematikou pěstování a zlepšení stravitelnosti a jejích výživnou hodnotu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/7460
Datum: 2008-06-02
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: E 8014


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
pivoňka_2008_bp.pdf 773.9Kb PDF Zobrazit/otevřít
pivoňka_2008_vp.doc 33.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
pivoňka_2008_op.pdf 25.29Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet