Vejce a výrobky z vajec ve výživě člověka

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vejce a výrobky z vajec ve výživě člověka

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vejce a výrobky z vajec ve výživě člověka
Autor: Pich, Tomáš
Vedoucí: Kráčmar, Stanislav
Abstrakt: Výživová a dietetická hodnota vajec budí značné množství rozporuplných názorů. Proto se chci ¨ve své práci na toto téma zaměřit. Dále bych chtěl poukázat na druhové rozdíly vajec a chemické složení jednotlivých druhů vajec. Tato práce by měla pojednávat o vzniku vejce jako takového a jeho průmyslové využití.
URI: http://hdl.handle.net/10563/7471
Datum: 2008-06-04
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 7925


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
pich_2008_bp.pdf 585.1Kb PDF Zobrazit/otevřít
pich_2008_vp.doc 44.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
pich_2008_op.doc 49.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet