Vejce a výrobky z vajec ve výživě člověka

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vejce a výrobky z vajec ve výživě člověka

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Kráčmar, Stanislav
dc.contributor.author Pich, Tomáš
dc.date.accessioned 2010-07-17T03:29:03Z
dc.date.available 2010-07-17T03:29:03Z
dc.date.issued 2008-06-04
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/7471
dc.description.abstract Výživová a dietetická hodnota vajec budí značné množství rozporuplných názorů. Proto se chci ¨ve své práci na toto téma zaměřit. Dále bych chtěl poukázat na druhové rozdíly vajec a chemické složení jednotlivých druhů vajec. Tato práce by měla pojednávat o vzniku vejce jako takového a jeho průmyslové využití. cs
dc.format 44 cs
dc.format.extent 599242 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Vejce cs
dc.subject žloutek cs
dc.subject bílek cs
dc.subject Nutriční hodnota cs
dc.subject Egg en
dc.subject yolk en
dc.subject egg white en
dc.subject nutrition value en
dc.title Vejce a výrobky z vajec ve výživě člověka cs
dc.title.alternative Eggs and egg products in human nutrition. en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Buňka, František
dc.date.accepted 2008-09-01
dc.description.abstract-translated It exist mavy diverent opinions of nutrition and deitetic value of the eggs. Thatś why I would like traget the topic in this bacholowork. Than I h'd like to referr to specific diffeences of the eggs nad chemist of the practicular sorts of eggs. This work had has treat of rise egg in itself and his industrial usage. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 7925
dc.date.assigned 2007-11-22
utb.result.grade C


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
pich_2008_bp.pdf 585.1Kb PDF Zobrazit/otevřít
pich_2008_vp.doc 44.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
pich_2008_op.doc 49.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet