Chemické složení a vlastnosti sladké a kyselé syrovátky.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Chemické složení a vlastnosti sladké a kyselé syrovátky.

Show full item record

No preview available
Title: Chemické složení a vlastnosti sladké a kyselé syrovátky.
Author: Hejdová, Alena
Advisor: Hrabě, Jan
Abstract: Cílem bakalářské práce je seznámení se sladkou a kyselou syrovátkou a jejich dalším vyu-žitím. Náplní je stručný popis technologie získávání a chemického složení sladké a kyselé syrovátky. Následuje stručný výklad možností zpracování syrovátky a její další využití na výrobky.
URI: http://hdl.handle.net/10563/7843
Date: 2009-05-27
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 12964


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
hejdová_2009_bp.pdf 1.139Mb PDF View/Open
hejdová_2009_vp.doc 45.5Kb Microsoft Word View/Open
hejdová_2009_op.doc 42.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account