Dochucování pokrmů

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Dochucování pokrmů

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Dochucování pokrmů
Autor: Svobodová, Blanka
Vedoucí: Severová, Marta
Abstrakt: Cílem bakalářské práce bylo zpracovat komplexně problematiku dochucovacích přípravků, které hrají při přípravě pokrmů v konečné fázi významnou roli. Byly charakterizovány nejdůležitější skupiny dochucovacích prostředků, mezi něž se řadí: koření, kořenící směsi, kořenící rostliny, dochucující zelenina, omáčky Pro doplnění byl proveden aktuální průzkum výrobků na bázi dochucovacích přípravků nabízených v tržní síti.
URI: http://hdl.handle.net/10563/8190
Datum: 2009-05-28
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 12587


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
svobodová_2009_bp.pdf 600.9Kb PDF Zobrazit/otevřít
svobodová_2009_vp.doc 47.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
svobodová_2009_op.doc 50Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet