Fermentované mléčné výrobky

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Fermentované mléčné výrobky

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Fermentované mléčné výrobky
Autor: Veselá, Jitka
Vedoucí: Buňka, František
Abstrakt: Teoretická část bakalářské práce popisuje technologii výroby fermentovaných mléčných výrobků, jejich charakteristiku, druhy a vlastnosti. Zabývá se bakteriemi mléčného kysání, které jsou významné z hlediska výroby fermentovaných mléčných výrobků. Praktická část bakalářské práce se věnuje průzkumu sortimentu fermentovaných mléčných výrobků v rámci České republiky a screening zahraničních produktů na trhu v Brně a okolí.
URI: http://hdl.handle.net/10563/8203
Datum: 2009-05-28
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 12999


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
veselá_2009_bp.pdf 1.941Mb PDF Zobrazit/otevřít
veselá_2009_vp.doc 43Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
veselá_2009_op.doc 41Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet