Vlastnosti a chemické zloženie olejnín pre výrobu olejov a pokrmových tukov

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Vlastnosti a chemické zloženie olejnín pre výrobu olejov a pokrmových tukov

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Vlastnosti a chemické zloženie olejnín pre výrobu olejov a pokrmových tukov
Autor: Hanusková, Jarmila
Vedoucí: Hrabě, Jan
Abstrakt: Bakalárska práca obsahuje rozdelenie olejnín podľa obsahu mastných kyselín. Práca je zameraná na najznámejšie olejniny pestované v ČR a zahraničí (repka olejná, slnečnica, sója, olivy), na ich chemické zloženie a vlastnosti. Ďalej sa v nej podrobnejšie uvádza výroba stolného oleja, nutričný význam oleja a výroba emulgovaných a pokrmových tukov.
URI: http://hdl.handle.net/10563/8650
Datum: 2009-05-28
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 12408


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
hanusková_2009_bp.pdf 372.4Kb PDF Zobrazit/otevřít
hanusková_2009_vp.doc 51Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
hanusková_2009_op.doc 30Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet