Význam netradičních druhů ovoce

DSpace Repository

Language: English čeština 

Význam netradičních druhů ovoce

Show simple item record

dc.contributor.advisor Rop, Otakar
dc.contributor.author Láníčková, Monika
dc.date.accessioned 2010-07-17T15:07:31Z
dc.date.available 2010-07-17T15:07:31Z
dc.date.issued 2009-05-27
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/8723
dc.description.abstract Bakalářská práce je zaměřena na charakteristiku a kuchyňské využití netradičních druhů jádrového ovoce.V práci je popsána chemická struktura ovoce obecně, rozdělení druhů ovoce dle platné vyhlášky ministerstva zemědělství 157/2003 a stručný popis charakteristiky jednotlivých druhů. Jsou zde uvedeni hlavní představitelé jádrového ovoce a jejich potravinářské využití se zaměřením na netradiční zástupce jádrového ovoce. cs
dc.format 51 s. cs
dc.format.extent 1328658 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Pouze v rámci univerzity
dc.subject jádrové ovoce cs
dc.subject kdoule cs
dc.subject jeřáb cs
dc.subject mišpule cs
dc.subject růže dužnoplodá cs
dc.subject rakytník řešetlákový cs
dc.subject pomaceous fruits en
dc.subject quince en
dc.subject crane en
dc.subject medlar en
dc.subject Rosa villosa en
dc.subject Hippophaë rhamnoides en
dc.title Význam netradičních druhů ovoce cs
dc.title.alternative Meaning of nontraditional sorts of fruits en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Mlček, Jiří
dc.date.accepted 2009-06-18
dc.description.abstract-translated My bachelor work is focused on characteristics and cooking preparations of unusual kinds of pomaceous fruit. I described the chemical structure of fruit generally, sorting of kinds of fruit according to the regulation of Ministry of agriculture 157/2003 and a short description of characteristics of individual kinds in my work. The main sorts of pomaceous fruit are mentioned here and their use in food industry concentrated on untraditional kinds of fruit en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 12968
dc.date.assigned 2009-02-20
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
láníčková_2009_bp.pdfBlocked 1.267Mb PDF View/Open
láníčková_2009_vp.doc 31.5Kb Microsoft Word View/Open
láníčková_2009_op.doc 50Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account