Využití výživy při prevenci a léčbě jednotlivých onemocnění.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Využití výživy při prevenci a léčbě jednotlivých onemocnění.

Show simple item record

dc.contributor.advisor Velichová, Helena
dc.contributor.author Divinová, Zuzana
dc.date.accessioned 2010-07-17T15:32:29Z
dc.date.available 2010-07-17T15:32:29Z
dc.date.issued 2009-05-28
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/8795
dc.description.abstract Bakalářská práce je zaměřena na problémy související s výživou při potravinových alergiích, kardiovaskulárních a jaterních onemocnění, diabetu mellitu a onemocnění trávícího ústrojí. Dodržování určitých dietních opatření a správné stravovací návyky mají význam z hlediska prevence a léčby jednotlivých onemocnění. cs
dc.format 55 s., 2 s. obr. příloh cs
dc.format.extent 401296 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject potravinová alergie cs
dc.subject intolerance cs
dc.subject akutní hepatitida cs
dc.subject jaterní cirhóza a encefalopatie cs
dc.subject choroby žlučníku cs
dc.subject hypertenze cs
dc.subject ateroskleróza cs
dc.subject Crohnova choroba cs
dc.subject ulcerózní kolitida cs
dc.subject diabetes mellitus I. a II. typu cs
dc.subject obezita cs
dc.subject food allergy en
dc.subject intolerance en
dc.subject urgent hepatitis en
dc.subject hepatic cirrhosis and encephalopathy en
dc.subject cholecyst disorders en
dc.subject hypertension en
dc.subject atherosclerosis en
dc.subject Crohn's disease en
dc.subject ulcerous colitis en
dc.subject diabetes mellitus I and II en
dc.subject obesity en
dc.title Využití výživy při prevenci a léčbě jednotlivých onemocnění. cs
dc.title.alternative Nourishment utilization under prevention or medical treatment en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Kramářová, Daniela
dc.date.accepted 2009-06-16
dc.description.abstract-translated This bachelor thesis is aimed to problems connected to nutrition in the case of food aller-gies, cardiovascular and hepatic diseases, diabetes mellitus and gastrointestinal tract disor-ders. Observance of particular dietary precaution and proper nutrition habits are very im-portant in the terms of particular diseases prevention and treatment. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 7975
dc.date.assigned 2009-02-20
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
divinová_2009_bp.pdf 391.8Kb PDF View/Open
divinová_2009_vp.doc 38Kb Microsoft Word View/Open
divinová_2009_op.doc 40Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account