vitamin C v potravinách

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

vitamin C v potravinách

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: vitamin C v potravinách
Autor: Miková, Kristýna
Vedoucí: Horna, Aleš
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá vitaminem C a jeho přínosem pro lidský organismus. Je zde po-psáno chemické složení a vlastnosti vitaminu C, historie, jeho zdroje a stabilita. V další části se práce zaměřuje na působení tohoto vitaminu v těle člověka, předkládá jeho široké uplat-nění v potravinářském průmyslu a zdůrazňuje potřebu bioflavonoidů. Na konci bakalářské práce jsou stručně uvedeny možné metody pro stanovení vitaminu C v potravinách.
URI: http://hdl.handle.net/10563/9208
Datum: 2009-05-28
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 12992


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
miková_2009_bp.pdf 648.7Kb PDF Zobrazit/otevřít
miková_2009_vp.pdf 23.61Kb PDF Zobrazit/otevřít
miková_2009_op.pdf 33.32Kb PDF Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet