Faktory ovlivňující kvalitu školního stravování

DSpace Repository

Language: English čeština 

Faktory ovlivňující kvalitu školního stravování

Show simple item record

dc.contributor.advisor Družbíková, Helena
dc.contributor.author Buksová, Ivanka
dc.date.accessioned 2010-07-17T21:01:58Z
dc.date.available 2010-07-17T21:01:58Z
dc.date.issued 2009-08-13
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/9476
dc.description.abstract Tato práce je zaměřena na faktory, které ovlivňují kvalitu stravování ve školních zařízeních. V úvodu je stručně popsána historie samotného školního stravování od začátku dvacátého století po současnost. Jednotlivým aspektům jsou věnovány samostatné kapitoly, které blíže rozebírají danou problematiku z hlediska výživového, ekonomického a provozního. cs
dc.format 42 s. cs
dc.format.extent 2380898 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject školní stravování cs
dc.subject aspekt výživy cs
dc.subject ekonomický aspekt cs
dc.subject provozní aspekt cs
dc.subject school catering en
dc.subject nutrition aspect en
dc.subject economical aspect en
dc.subject operational aspect en
dc.title Faktory ovlivňující kvalitu školního stravování cs
dc.title.alternative Factors influencing quality of school catering en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Pečivová, Pavlína
dc.date.accepted 2009-09-08
dc.description.abstract-translated This graduation thesis deals with the factors that affect quality of the meals and boarding in the school dining rooms. The history of the school boarding from the beginning of the 20th century up to this days is briefly described in the introduction. Single chapters turn to the particular aspect and provide deeper analysis of the given problems and questions from the nutrition, economical and operational viewpoint. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 12980
dc.date.assigned 2009-02-19
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
buksová_2009_bp.pdf 2.270Mb PDF View/Open
buksová_2009_vp.doc 47.5Kb Microsoft Word View/Open
buksová_2009_op.doc 31Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account