Možnosti kulinárních úprav pokrmů pro účely školního stravování a zásady správné výživy

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Možnosti kulinárních úprav pokrmů pro účely školního stravování a zásady správné výživy

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Možnosti kulinárních úprav pokrmů pro účely školního stravování a zásady správné výživy
Autor: Procházková, Jana
Vedoucí: Kramářová, Daniela
Abstrakt: Cílem této bakalářské práce bylo popsat kulinární úpravy pokrmů a jejich vliv na výživu mládeže. Charakterizuje základní technologické úpravy pokrmů, základní druhy potravin a jejich použití při přípravě pokrmů. Dále se zabývá racionální výživou a jejím vlivem na dospívající mládež. Závěrečná kapitola je věnována právní legislativě. Popisuje zákon O potravinách a tabákových výrobcích, zákon O školním stravování a systém kritických bodů HACCP.
URI: http://hdl.handle.net/10563/9517
Datum: 2009-05-28
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 12996


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
procházková_2009_bp.pdfZablokované 937.6Kb PDF
procházková_2009_vp.doc 38Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
procházková_2009_op.doc 42.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet