Stanovení potravinářsky významných mikroorganizmů na vybraných kultivačních půdách

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Stanovení potravinářsky významných mikroorganizmů na vybraných kultivačních půdách

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stanovení potravinářsky významných mikroorganizmů na vybraných kultivačních půdách
Autor: Odstrčilíková, Hana
Vedoucí: Černíková, Michaela
Abstrakt: Tato práce popisuje a charakterizuje potravinářsky významné mikroorganizmy. Jsou zde popsány podmínky jejich růstu, morfologie, fyziologické vlastnosti, výskyt, význam a média, která lze použít k jejich kultivaci. Další část se zabývá kultivací vybraných mikroorganizmů významných v potravinářství. Je zde popsán růst daných mikroorganizmů na vybraných kultivačních médiích a zobrazeno jejich fotografické znázornění. Poslední část je zaměřena na cenovou kalkulaci jednotlivých laboratorních cvičení.
URI: http://hdl.handle.net/10563/9761
Datum: 2009-05-26
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 12822


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
odstrčilíková_2009_dp.pdf 1.066Mb PDF Zobrazit/otevřít
odstrčilíková_2009_vp.doc 36Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
odstrčilíková_2009_op.doc 56.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet