Cereálie a pseudocereálie ve výživě člověka

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Cereálie a pseudocereálie ve výživě člověka

Show full item record

No preview available
Title: Cereálie a pseudocereálie ve výživě člověka
Author: Kocábová, Veronika
Advisor: Hrabě, Jan
Abstract: Bakalářská práce uvádí přehled nejdůležitějších pěstovaných cereálií a pseudocereálií. Tyto plodiny představují významný zdroj potravy pro člověka. Podrobněji se zabývá jejich charakteristikou, chemickým složením, vlastnostmi, odlištnostmi a zpracováním na pekárenské a další výrobky. Dále zahrnuje důležité poznatky o nutričním významu cereálií a pseudocereálií pro člověka.
URI: http://hdl.handle.net/10563/10449
Date: 2009-08-13
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: B 7703


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
kocábová_2009_bp.pdf 1.383Mb PDF View/Open
kocábová_2009_vp.doc 48.5Kb Microsoft Word View/Open
kocábová_2009_op.doc 36.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account