Vliv technologického zpracování brambor na jejich chemické složení

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Vliv technologického zpracování brambor na jejich chemické složení

Show full item record

No preview available
Title: Vliv technologického zpracování brambor na jejich chemické složení
Author: Pivodová, Jana
Advisor: Černá, Monika
Abstract: Diplomová práce se zabývá vlivem technologického zpracování (moření či vakuování) na jejich chemické složení bramborové hlízy. Teoretická část nastiňuje historii a současnost pěstování brambor, dále biologii s chemickým složením a v neposlední řadě technologické zpracování hlíz.V praktické části jsou uvedeny výsledky obsahů vybraných látek (sušina, škrob, dusíkaté látky, fosfor, polyfenoly). Byla také provedena mikrobiologická analýza bramborových hlíz.
URI: http://hdl.handle.net/10563/10465
Date: 2009-05-29
Availability: Pouze v rámci univerzity
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: B 12556


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
pivodová_2009_dp.pdfBlocked 5.522Mb PDF
pivodová_2009_vp.doc 47.5Kb Microsoft Word View/Open
pivodová_2009_op.doc 34Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account