Projekt optimalizace vybraných výrobních linek ve FF (Focus Factory) S&A (Senzors and actuators) společnosti Continental Automotive Systems Czech Republic, s.r.o.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Projekt optimalizace vybraných výrobních linek ve FF (Focus Factory) S&A (Senzors and actuators) společnosti Continental Automotive Systems Czech Republic, s.r.o.

Show full item record

No preview available
Title: Projekt optimalizace vybraných výrobních linek ve FF (Focus Factory) S&A (Senzors and actuators) společnosti Continental Automotive Systems Czech Republic, s.r.o.
Author: Králová, Petra
Advisor: Němec, Dobroslav
Abstract: Tato diplomová práce pojednává o problematice balancování výrobních linek ve FF S&A společnosti Continental Automotive Systems Czech Republic s.r.o. Cílem práce je odhalit, zda jsou tyto linky z hlediska aktuálních podmínek správně vybalancované a v nich není ukryt potenciál pro zvýšení produktivity. Teoretická část se zabývá pojmy, jako je výrobní proces, zlepšování procesů, produktivita nebo plýtvání. V praktické části autorka provádí analýzu současného stavu na vybraných výrobních linkách a stanovuje východiska pro zlepšení současného stavu. V projektové části jsou řešeny varianty pro zlepšení stávajícího stavu, které vedou k úsporám v oblasti personálních nákladů. V závěru práce je celý projekt vyhodnocen z hlediska přínosů pro firmu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/10526
Date: 2009-05-04
Availability: Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 04.05.2039
Department: Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů
Discipline: Průmyslové inženýrství
Grade for thesis and defense: B 12465


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
králová_2009_dp.pdfBlocked 4.126Mb PDF View/Open
králová_2009_vp.pdf 26.54Kb PDF View/Open
králová_2009_op.pdf 37.62Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account