Shrnutí různých kulinárních úprav potravinářských surovin

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Shrnutí různých kulinárních úprav potravinářských surovin

Show full item record

No preview available
Title: Shrnutí různých kulinárních úprav potravinářských surovin
Author: Janíčková, Vladislava
Advisor: Kramářová, Daniela
Abstract: Práce podrobně shrnuje literární údaje z tuzemské i zahraniční literatury o různých typech kulinárních úprav potravinářských surovin se zvláštním zřetelem na jejich předběžnou úpravu, tepelnou úpravu (tj. vaření, dušení, pečení, smažení, pražení a mikrovlnný ohřev)a finální dohotovení pokrmů. Druhá část práce je zaměřena na technické zázemí různých typů provozoven a je uveden popisný výčet přístrojů, která jsou v těchto typech stravova-cích zařízení nezbytná. Celý text je doplněn souhrnem příslušných zákonů, které upravují chod a možnosti stravovacích zařízení.
URI: http://hdl.handle.net/10563/10777
Date: 2009-05-28
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: B 12983


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
janíčková_2009_bp.pdf 1.323Mb PDF View/Open
janíčková_2009_vp.doc 38Kb Microsoft Word View/Open
janíčková_2009_op.doc 42Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account