Nutriční hodnota a vlastnosti vybraných odrůd kdoulí

DSpace Repository

Language: English čeština 

Nutriční hodnota a vlastnosti vybraných odrůd kdoulí

Show full item record

No preview available
Title: Nutriční hodnota a vlastnosti vybraných odrůd kdoulí
Author: Krejčí, Michaela
Advisor: Rop, Otakar
Abstract: Ve své diplomové práci jsem se věnovala méně tradičnímu jádrovému ovoci - kdouloním (Cydonia oblonga Mill.). Celkem bylo analyzováno patnáct odrůd, které jsou soustředěny na pokusné ploše Mendlovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně. U jednotlivých plodů bylo provedeno senzorické hodnocení, byla ověřena vhodnost pro přípravu džemů. Dále jsem se zabývala chemickými analýzami plodů a to obsahem sušiny, refraktometrické suši-ny, kyselin, pektinů, hrubé bílkoviny, fosforu, draslíku, vápníku, hořčíku a sodíku.
URI: http://hdl.handle.net/10563/11034
Date: 2009-05-19
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: A 12546


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
krejčí_2009_dp.pdf 2.092Mb PDF View/Open
krejčí_2009_vp.doc 32.5Kb Microsoft Word View/Open
krejčí_2009_op.doc 30.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account