Vývoj a úroveň hotelnictví v ČR a některých státech EU

DSpace Repository

Language: English čeština 

Vývoj a úroveň hotelnictví v ČR a některých státech EU

Show simple item record

dc.contributor.advisor Pečivová, Pavlína
dc.contributor.author Kovač, Lukáš
dc.date.accessioned 2010-07-18T12:36:52Z
dc.date.available 2010-07-18T12:36:52Z
dc.date.issued 2010-05-24
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/11125
dc.description.abstract Tato bakalářská práce zachycuje vývoj a význam hotelového průmyslu ve společnosti. První část zachycuje historický vývoj a důležité mezníky v oblasti ubytování a pohostinství. Druhá část je zaměřena na vývoj hotelového průmyslu od počátku 20. století, zachycuje změny potřeb ve společnosti, vývoj hotelových služeb, vznik hotelových řetězců a hotelových skupin. Třetí a čtvrtá část je zaměřena na vývoj a hodnocení hotelových služeb v Evropě a v České Republice. Závěr práce je ukazatelem, že vývoj hotelového průmyslu je závislý na aktuálních potřebách společnosti, které se odrážejí na úrovni poskytovaných služeb. cs
dc.format 51 s. cs
dc.format.extent 3714672 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Hotelnictví cs
dc.subject hotelový řetězec cs
dc.subject hotelová skupina cs
dc.subject Hotel en
dc.subject hotel industry en
dc.subject hotel chain en
dc.subject hotel group en
dc.title Vývoj a úroveň hotelnictví v ČR a některých státech EU cs
dc.title.alternative Development and the level hotel in the Czech Republic and some EU countries en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Družbíková, Helena
dc.date.accepted 2010-06-14
dc.description.abstract-translated This thesis addresses the development and importance of the hotel industry in society. The first part shows the historical development and important milestones in the accommodation and hospitality. The second part focuses on the development of hotel industry since the early 20th century, captures the changing needs of society, the development of hotel services, hotel chains and the emergence of hotel groups. The third and fourth part focuses on the development and evaluation of hotel services in Europe and the Czech Republic. The conclusion is an indication that the development of hotel industry is dependent on the actual needs of society, which is reflected at the level of service provided. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/136 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 14606
dc.date.assigned 2010-01-04
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
kovač_2010_bp.pdf 3.542Mb PDF View/Open
kovač_2010_vp.doc 43Kb Microsoft Word View/Open
kovač_2010_op.doc 26.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account