Nové trendy ve výrobě bramborového škrobu a výrobky z něj

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Nové trendy ve výrobě bramborového škrobu a výrobky z něj

Show full item record

No preview available
Title: Nové trendy ve výrobě bramborového škrobu a výrobky z něj
Author: Slaměníková, Hana
Advisor: Burešová, Iva
Abstract: Bakalářská práce je zaměřena na nové trendy využití bramborového škrobu. Součástí práce jsou základní informace týkající se brambor, a to chemické složení bramborové hlízy, požadavky na jakost, pěstování, skladování, choroby a škůdci brambor. Práce je dále zaměřena na výrobu bramborového škrobu z brambor. Nejvýznamnější část je věnována základním výrobkům z bramborového škrobu, využití bramborového škrobu při výrobě bioethanolu nebo také při výrobě biodegradabilních výrobků a získávání butanolu ze škrobnatých materiálů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/11402
Date: 2010-05-27
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: B 15449


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
slaměníková_2010_bp.pdf 2.139Mb PDF View/Open
slaměníková_2010_vp.doc 45.5Kb Microsoft Word View/Open
slaměníková_2010_op.doc 32Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account