Senzorická jakost bio a konvenčních eidamských sýrů

DSpace Repository

Language: English čeština 

Senzorická jakost bio a konvenčních eidamských sýrů

Show full item record

No preview available
Title: Senzorická jakost bio a konvenčních eidamských sýrů
Author: Stehlík, Milan
Advisor: Hrabě, Jan
Abstract: Teoretická část práce shrnuje požadavky na senzorickou analýzu potravin, na její statistické vyhodnocení, historii a výrobu eidamských sýrů a legislativní požadavky v oblasti produkce pocházející z ekologického zemědělství. Praktická část se zaměřuje na senzorické porovnání konvenčních eidamských sýrů a eidamských sýrů pocházejících z produkce ekologického zemědělství. Srovnává vybrané deskriptory chutě, vůně a vzhledu. Senzorické hodnocení je statisticky vyhodnoceno.
URI: http://hdl.handle.net/10563/11403
Date: 2010-05-20
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: B 17329


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
stehlík_2010_dp.pdf 3.016Mb PDF View/Open
stehlík_2010_vp.doc 53.5Kb Microsoft Word View/Open
stehlík_2010_op.doc 38.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account