Tradiční versus ,,zdravá'' výživa z hlediska ekonomické analýzy

DSpace Repository

Language: English čeština 

Tradiční versus ,,zdravá'' výživa z hlediska ekonomické analýzy

Show full item record

No preview available
Title: Tradiční versus ,,zdravá'' výživa z hlediska ekonomické analýzy
Author: Vaculová, Vendula
Advisor: Šefčík, Vladimír
Abstract: Bakalářská práce objasňuje rozdíly mezi tradiční a ,,zdravou'' výživou z hlediska technologických a ekonomických aspektů. Analyzuje tradiční českou kuchyni a porovnává ji s požadavky na ,,zdravou'' výživu. Srovnává cenové relace tradiční a ,,zdravé'' výživy a charakterizuje faktory poptávky spotřebitelů při nákupu daných potravin.
URI: http://hdl.handle.net/10563/1172
Date: 2006-05-31
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: B 2226


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
vaculová_2006_bp.pdf 820.7Kb PDF View/Open
vaculová_2006_vp.doc 42Kb Microsoft Word View/Open
vaculová_2006_op.doc 43Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account