Faktory ovlivňující výběr potravin a pokrmů

DSpace Repository

Language: English čeština 

Faktory ovlivňující výběr potravin a pokrmů

Show full item record

No preview available
Title: Faktory ovlivňující výběr potravin a pokrmů
Author: Krpcová, Martina
Advisor: Mlček, Jiří
Abstract: Bakalářská práce se zabývá faktory, které ovlivňují výběr potravin spotřebiteli. V teoretické části je stručně popsána historie výživy, dále pojednává o výživových doporučeních a aktu-álním stavu výživy obyvatelstva České republiky. Druhá kapitola obsahuje jednotlivé fakto-ry, které ovlivňují výživu i výběr potravin. V praktické části je obsaženo vyhodnocení dotazníku, který byl vyplněn respondenty, po-mocí tabulek, grafů a slovního hodnocení.
URI: http://hdl.handle.net/10563/12136
Date: 2010-05-27
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: B 14845


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
krpcová_2010_bp.pdf 9.224Mb PDF View/Open
krpcová_2010_vp.doc 34Kb Microsoft Word View/Open
krpcová_2010_op.doc 49Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account