Aplikace vlákniny do definovaných masných výrobků
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
|
Název:
|
Aplikace vlákniny do definovaných masných výrobků |
| Autor: |
Gajdúšková, Martina
|
| Vedoucí: |
Hrabě, Jan
|
|
Abstrakt:
|
Cieľom práce bola charakteristika vlákniny, definovanie jej štruktúry a vlastností a popis významu vlákniny v ľudskej výžive. Ďalej boli popísané vybrané druhy vlákniny a ich použitie v mäsových výrobkoch. V praktickej časti boli sledované senzorické vlastnosti a boli stanovené schopnosti vlákni-ny viazať vodu, tuk a ďalšie technologicky významné vlastnosti. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/12390
|
|
Datum:
|
2010-05-20 |
|
Dostupnost:
|
Bez omezení |
|
Ústav:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
|
Studijní obor:
|
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
|
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
B
14559
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet